Sterk in zorg

Thuiszorg met aandacht

BersebaCare biedt zorg en ondersteuning aan huis, gericht op situaties waarin zelfredzaamheid niet meer mogelijk is. Onze diensten zijn bedoeld om mensen te helpen in hun eigen vertrouwde omgeving, wanneer zij niet langer zelfstandig kunnen functioneren. We staan klaar om hen bij te staan met professionele en empathische zorg op maat.

Over BersebaCare

BersebaCare is een organisatie die zorg en ondersteuning biedt in de thuissituatie, wanneer je zelf niet meer verder kunt.

De naam BersebaCare is geïnspireerd door een periode van 40 dagen van vasten en gebed. Tijdens deze periode werd het verhaal van Sara en Abraham bestudeerd. De naam “Berseba” komt uit dit verhaal en betekent “put van de eed”. Bij deze put sloten twee vorsten een verbond van vriendschap, vertrouwen en loyaliteit met elkaar. Dit verbond verwijst ook naar een toekomst waarin herstel zal plaatsvinden.

Toen Hagar en Ismaël werden weggestuurd, verloren ze hun veilige thuis en belandden ze in de woestijn. Zonder eten en drinken zaten ze letterlijk in de put. Dankzij het water uit die put kregen ze echter weer de kracht om hun leven op te pakken en dat moment als een positief vertrekpunt in hun leven te zien.

Ons specialiteit

Ons vertrouwen ligt in de persoonlijke benadering en maatwerkoplossingen, waarbij we zorg en ondersteuning bieden in een vertrouwde omgeving. We richten ons op het verbeteren van de levenskwaliteit door middel van deskundige en betrokken zorgverleners, zodat cliënten zich ondersteund en veilig voelen.

Waarom Kiezen Voor Ons

Deskundige zorg thuis, persoonlijke aanpak, vertrouwde omgeving, betrokken zorgverleners. Kies voor ons voor veilige, betrouwbare en empathische zorg die uw welzijn vooropstelt.

© All Rights Reserved BersebaCare