Huishoudelijk

Het voeren van de huishouding
Bent u door ouderdom, een ziekte of tijdelijk niet meer in staat alle huishoudelijke taken zelf uit te voeren. BersebaCare biedt u hulp in het huishouden en maakt het mede mogelijk langer de vertrouwde omgeving te blijven wonen. De medewerkers van Bersebacare kunnen in dat geval uw huishoudelijke taken overnemen of u helpen bij het uitvoeren van een aantal taken. Een fris en schoon leefomgeving is altijd fijn om te hebben.

Huishoudelijke hulp bestaat uit verschillende soorten taken zoals:

  • Schoonmaken
  • Opruimen
  • Strijken
  • Afstoffen
  • Stofzuigen
  • Ramen lappen

Hoe werkt het?
Na de aanmelding stellen wij samen met u een werkplan op. Afhankelijk van uw indicatie komt de huishoudelijke hulp een aantal keer per week bij u thuis op een vooraf afgesproken dag en tijdstip. In het werkplan staat beschreven hoe de hulp er uit zal zien. De cliƫnt staat in dit werkplan centraal. Dat betekent dat uw persoonlijke wensen mee worden genomen bij het opstellen van het werkplan.

Kosten en vergoeding
Voor de financiering van hulp in het huishouden kunt u terecht bij het WMO (Wet Maatschappelijke ondersteuning) loket van de gemeente waar u woont. U kunt hier een indicatie aanvragen. Vanaf het moment dat de gemeente de beschikking heeft afgegeven, heeft u recht op huishoudelijke hulp. Indien u hier hulp bij nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen.

Indien u niet in aanmerking komt voor een indicatie, dan kunt u ook bij ons terecht voor particuliere hulp. Ook bij deze vorm van huishoudelijke hulp wordt samen met de u gekeken welke hulp noodzakelijk is. Voor particuliere huishoudelijke hulp geldt een uurtarief.

Huishoudelijke hulp aanvragen
Wilt u een vrijblijvend intakegesprek of meer informatie? Dat kan via het contactformulier. U kunt ook direct telefonisch contact opnemen op het volgende telefoonnummer: 085-1304522 Wij zijn op werkdagen van 09:00 tot 17:00 bereikbaar. Onze medewerkers helpen u graag verder. Wij bieden huishoudelijke hulp aan in Almere, Amsterdam en omgeving.